Навчіться рятувати життя та надавати першу допомогу

27.03.2024
27.03.2024
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Як врятувати людину у кризовій ситуації? Що робити, якщо у людини травма, зламана рука чи нога, або є загроза інсульту чи інфаркту? Як зупинити кров чи допомогти, якщо хтось захлинувся водою?

Навчіться допомогати собі та іншим із найменшою шкодою для їх здоров'я, і протриматися до приїзду швидкої медичної допомоги! Рада учасників бойових дій, інвалідів війни, членів сімей загиблих та волонтерів «Патріот» запрошує городян та городянок на тренінг- практикум із надання першої домедичної допомоги, який відбудеться у середу, 27 березня і триватиме з 14:00 до 18:00 у приміщенні освітньо-культурного простору "Гончаренко центр".

Разом із тренеркою Оленою Кочнєвою учасники та учасниці заняття засвоюватимуть правила першої допомоги, напрацюють відповідні навички і навчаться діяти самостійно у критичних ситуаціях, допомагати дорослим та дітям. Буде і теорія, і практика на манекенах.

Заняття безкоштовне, але за бажанням ви зможете зробити благодійний внесок на користь Ради учасників бойових дій, інвалідів війни, членів сімей загиблих та волонтерів «Патріот». Всі зібрані кошти йдуть на закупівлю медикаментів для наших захисників та захисниць!

Щоб організатори знали, на скількох людей готувати матеріали, заповніть цю анкету - https://cutt.ly/R1U8dYL - і без нагадувань чи додаткових запрошень приходьте за адресою вул.Велика Перспективна, 4а (вхід до будівлі - з правого боку, під вивіску, з фасаду будівлі - для орієнтиру, - працює "Сушімастер").



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!