​Гендерна ідентичність, сексуальна орієнтація, стереотипи і мова ворожнечі

10.04.2024
10.04.2024
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Гендерна ідентичність та сексуальна орієнтація - це не тільки про сприйняття себе та роль кожної людини у суспільстві. Це про права людини та справедливість. Особливо в часи війни, коли гендерні фейки є частиною російської пропаганди.


Щоб ви були інформаційно озброєні і знали, що таке гендер, чи він відрізняється від сексуальної орієнтації, що таке мова ворожнечі і як її застосовує країна-агресор, освітньо-культурний простір "Гончаренко Центр Кропивницький" запрошує на тренінг "Гендерна ідентичність, сексуальна орієнтація, стереотипи і мова ворожнечі", який відбудеться у середу, 10 квітня і триватиме протягом п'яти годин (з 13:30 до 18:00).

Хочете дізнатися більше про ці важливі теми? Реєструйтесь, будь ласка, за посиланням - https://cutt.ly/dw2mFLNs - і чекайте на запрошення, бо кількість місць - обмежена. Запрошення прийде вам через повідомлення у Вайбері з номера: +380508849716 (зафіксуйте собі цей номер, будь ласка). Протягом тренінгу йтиме мова про питання, пов'язані з гендерною ідентичністю та сексуальною орієнтацією (дискримінація, сприйняття, права людини). Це чудова можливість дізнатися більше про себе та інших, розширити свої знання, створити більш толерантне та рівноправне суспільство.

Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, і у цьому також, безкоштовна! Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги Гончаренко центр не припиняє роботу, але ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Оптіма" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей і підлітків (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати на заходи у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та політику безпеки. Зверніть на це увагу!

Нагадаємо, що засновник мережі безкоштовних освітньо-культурних просторів "Гончаренко центр" - це народний депутат України, Президент Комітету з міграції, біженців Парламентської Асамблеї Ради Європи Олексій Гончаренко. Слідкуйте за його діяльністю у телеграмі - https://t.me/oleksiihoncharenko або дивіться відео на платформі https://www.youtube.com/@AlexGoncharenko



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!